W styczniu miał się pojawić nowy program LIBRO w wersji beta a tu cisza
Proszę o jakieś konkrety - strasznie się męczymy na Operacie.
Program LIBRO
Libro w styczniu
Witam,
Libro ciągle poprawiamy, piszemy instrukcję etc. Postaram się sprężyć i urodzić taką wersję żeby ją puścić w lud geodezyjny w najbliższym czasie. Nie ma oczywiście gwarancji że z Libro też się nie będziecie męczyć, przynajmniej na początku...
Jacek
Libro ciągle poprawiamy, piszemy instrukcję etc. Postaram się sprężyć i urodzić taką wersję żeby ją puścić w lud geodezyjny w najbliższym czasie. Nie ma oczywiście gwarancji że z Libro też się nie będziecie męczyć, przynajmniej na początku...
Jacek
LIBRO
Coś umilkło na temat tego produktu. Miał być testowany przez przyszłych użytkowników i spodziewałem się, jakiś opinii na forum. Cisza jest wielka, a opóźnienie jeszcze większe. Niedługo skończy sie mi papierowa książka robót, a z nią (po zakupie nowej) motywacja do zakupu Libro. Myślę, że wypada poinformować swoich klientów o swoich, planach Panowie z Softlinu. My również mamy swoje plany, a zwodzenie nas, przez miesiące, ciągłymi obietnicami nie przynosi Wam chwały. Na Libro czekamy juz przynajmniej 9 miesięcy (czas porodu nadchodzi), to ile będziemy czekać na 'ósemkę"? Czas coś postanowić i wywiązać się z tego postanowienia.
Pozdrawiam Adam
Pozdrawiam Adam