Wydryk obliczeń suwnicy
Wydryk obliczeń suwnicy
Witam, w moim c-geo nie można wydrukować raportów z pomiarów suwnicy. Ściągnąłem najnowszą wersję i też nic. Czy to jest normalne? Jeśli tak, to może w wersji 8.0 będzie można drukować? Pozdrawiam EP
- Załączniki
-
- Suwnica.zip
- (100.55 KiB) Pobrany 234 razy
Wydruki obliczeń suwnicy.
U mnie idzie otworzyć i wydrukowac raporty. Morze poprzestawiały sie ustwaienia drukarki. Załączam plik r.tf z raportami.
- Załączniki
-
- raport.rar
- Raport w pliku .rtf. Do otwarcia w WORD-zie.
- (3.16 KiB) Pobrany 174 razy
Witam
W przypadku danych suwnicy w postaci współrzędnych są dodatkowe warunki które muszą spełniać dane:
- oś pionowa układu współrzędnych musi być zorientowana równolegle do osi pionowej suwnicy,
- punkty muszą być wprowadzane według narastających współrzednych X
Próbowałem przetransformować dane z suwnicy odpowiednio do tych wymagań, ale w tabelach współrzędnych w tym projekcie nie ma tych punktów które są w zadaniu obliczeniowym suwnic.
Ponieważ nie mam kontaktu z użytkownikiem Ewaryst- nie udało mi się przesłać tego maila bezpośrednio - odpowiadam już na forum
W przypadku danych suwnicy w postaci współrzędnych są dodatkowe warunki które muszą spełniać dane:
- oś pionowa układu współrzędnych musi być zorientowana równolegle do osi pionowej suwnicy,
- punkty muszą być wprowadzane według narastających współrzednych X
Próbowałem przetransformować dane z suwnicy odpowiednio do tych wymagań, ale w tabelach współrzędnych w tym projekcie nie ma tych punktów które są w zadaniu obliczeniowym suwnic.
Ponieważ nie mam kontaktu z użytkownikiem Ewaryst- nie udało mi się przesłać tego maila bezpośrednio - odpowiadam już na forum
Pozdrawiam Jurek B.