Witam,
po wgraniu ostatniej aktualizacji wersji 7.0 po imporcie dxf-a w tabeli nie ma kodów w kolumnie KOD. Co zrobić aby te kody były widoczne ? dziękuję za odpowiedź.
Witam
Proszę sprawdzić czy wybrana jest taka lista kodów jak była oryginalna (Opcje-Parametry programu zakładka Mapa) - może była K1 a przestawiła się np. na GeoInfo?
W wersji v7.0 (bez aktualizacji) - K1 , po aktualizacji Opcje -> Parametry programu->Zestaw kodów -> K1, gdy zakładam nowy projekt Zestaw kodów K1. Kodów w tabeli nadal nie ma po imporcie dxfa - kolumna KOD.
Przed importem tabela jest pusta ( nie ma punktów ani kodów), tworzę nowy projekt, zakładam tabele roboczą /jest pusta-bez pkt/ plik->import->autocad dxf i po imporcie punkty sa w tabeli ale bez kodów w kolumnie KOD.
dostaje dxf-a z ODGiK /pracują na ewmap-a/ więc po imporcie pojawiają się kody MUF,SLK, KTW które sa niepotrzebne i jak miałem te kody widoczne w tabeli zaznaczałem je i zmieniałem kod na WSP, teraz po aktualizacji tak nie mogę zrobić bo tych kodów w tabeli nie ma, na mapie są ale nie są symbolami tylko składają się z odcinków i punktów.