Czy cGeo PPC posiada modul obliczeniowy do niwelacji...???
Czy cGeo PPC posiada modul obliczeniowy do niwelacji...???
Wotam,juz od dluzszego zcasu sieldze fora na temat cGeo PPC i cos nie moge sie przekonac do tego programiku,bo jak narazie wiele jest zapytan i niewiadomcyh. I ja mam wlasnie kolejne zapytanie : czy w pelnej wersji jest mozliwosc wykonywania obliczen z niwelacji..? Bo ja posiadam wersje demo i tak mi sie wydaje ze jest zbytnio okrojona by mogla dac obraz tego co naprawde ten programik moze. A I PRZY OKAZJI NASTEPNE ZAPYTANIE,TYLE ZE Z INNEJ BECZKI >>> CZY MOGLA BYC DOPISANA OPCJA DO cGeo taka a zeby program pokazywal w przyblizeniu z jaka dokladnoscia wykonywane sa obserwacje..
pozdr
pozdr
Witam.
Niwelacja w C-GEO PPC może się pojawić nie wcześniej jak za 4-6 miesięcy. W tej chwili przystępujemy do wprowadzania dodatkowych modułów obliczeniowych i niwelacja może się wśród nich pojawić.
Opcje wyliczania dokładności obliczeń w C-GEO nie będą wcześniej niż po wprowadzeniu kolejnej wersji programu - nie mieliśmy ich w planach i dlatego będą musiały poczekać na realizację innych.
Niwelacja w C-GEO PPC może się pojawić nie wcześniej jak za 4-6 miesięcy. W tej chwili przystępujemy do wprowadzania dodatkowych modułów obliczeniowych i niwelacja może się wśród nich pojawić.
Opcje wyliczania dokładności obliczeń w C-GEO nie będą wcześniej niż po wprowadzeniu kolejnej wersji programu - nie mieliśmy ich w planach i dlatego będą musiały poczekać na realizację innych.
Pozdrawiam Jurek B.
WitamJurek B. pisze:Witam.
Mam pytanie jak zaawansowane są plany przy tworzeniu niwelacji czy jest szansa na dodanie opcji do końca roku.
Pozdrawiam
Niestety, niwelacja na pewno nie powstanie do końca tego roku.
Rozwijamy program stale, lecz uzytkownicy zgłaszają propozycje zmian i nasze plany ulegają przesunięciom czasowym.
Funkcje których oczekują uzytkownicy, powodują czasem opóźnienia z czego nie jesteśmy oczywiście zadowoleni.
Rozwijamy program stale, lecz uzytkownicy zgłaszają propozycje zmian i nasze plany ulegają przesunięciom czasowym.
Funkcje których oczekują uzytkownicy, powodują czasem opóźnienia z czego nie jesteśmy oczywiście zadowoleni.
Pozdrawiam Jurek B.
Re: Czy cGeo PPC posiada modul obliczeniowy do niwelacji...?
Witam, czy z niwelacją już coś ruszyło?
Pozdrawiam
Maciek
Pozdrawiam
Maciek
Tak . Prosze o wyslanie maila na serwis@geo.pl z prosba o przeslanie pliku aktualizacyjnego
-To serve and protect-
Spider pytam bo w instrukcji tego programu nic nie ma na ten temat, że w ogóle jest taki moduł. Szukam programu do niwelacji precyzyjnej klasycznej, był taki na czterościeżkowym PSIONIE LZ.
A propos dlaczego nie byłeś na zlocie w kwietniu ????
A propos dlaczego nie byłeś na zlocie w kwietniu ????