import pliku SWDE
import pliku SWDE
Witam,
Podczas importu pliku SWDE zauważyłem problem taki jak w przesłanym zdjęciu - opis budynku "d" zamiast "t". W ośrodku twierdzą że mają w bazie wszystko dobrze i widocznie jest to problem c-geo... W razie konieczności mogę podesłać plik wsadowy tylko na jaki adres
Podczas importu pliku SWDE zauważyłem problem taki jak w przesłanym zdjęciu - opis budynku "d" zamiast "t". W ośrodku twierdzą że mają w bazie wszystko dobrze i widocznie jest to problem c-geo... W razie konieczności mogę podesłać plik wsadowy tylko na jaki adres
- Załączniki
-
- mapa cgeo.png (78.21 KiB) Przejrzano 5293 razy
---
Pozdrawiam
Grzesiek
Pozdrawiam
Grzesiek
Re: import pliku SWDE
Na pewno pomaga zmiana tej opcji (w oknie importu SWDE) na KŚT:
Ale coś mi się tu nie podoba i być może mamy tu jakiś błąd - będę to jeszcze uzgadniał.pozdrawiam
grzes
grzes
Zauważyłem problem przy doczytywaniu danych SWDE. dostałem osobno pliki SWDE dla działki i dla budynku. Importowanie jeden po drugim, bez względu na kolejność, kończy się błędem. Importowanie dwóch plików na raz przebiega bez problemów, ale do nowej tabeli.
Have a nice day
Przydałby się taki pakiet do sprawdzenia - nie mieliśmy jeszcze podobnych zestawów danych chyba.
Pozdrawiam Jurek B.
Proszę spróbować import plików jeden po drugim, ale z zamknięciem okna podglądu danych po pierwszym imporcie.
W wersji testowej import zabezpieczony komunikatem o koniecznosci zamkniecia okna danych SWDE
pozdrawiam
grzes
grzes