Chome blokuje dostęp do strony

Informacje, propozycje dotyczące tego forum
Aoschin
_____
_____
Posty: 341
Rejestracja: 27 sie 2019, 12:35

Chome blokuje dostęp do strony

Post autor: Aoschin »

Od jakiegoś czasu każda próba wejścia na forum, czy stronę jest przerywana takim o:
<screena nie osadzę, bo HTTP error>
https://www.dropbox.com/scl/fi/75os7t94 ... kkiqw&dl=0
To u Nas, czy u Was?
Pozdrawiam
Ao
Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 8248
Rejestracja: 16 lut 2005, 20:25

Re: Chome blokuje dostęp do strony

Post autor: Jurek B. »

Może ma Pan wpisany na sztywno adres naszej strony w taki sposób: www.softline.geo.pl
Proszę najlepiej zapisać ją tak: softline.geo.pl, albo https://softline.geo.pl/
a jeżeli zapisany jest adres samego forum to tak:
softline.geo.pl/forum/ lub https://softline.geo.pl/forum/
Pozdrawiam Jurek B.
maciekwu
VIP
VIP
Posty: 1151
Rejestracja: 31 mar 2005, 19:17

Re: Chome blokuje dostęp do strony

Post autor: maciekwu »

Opera także pokazywała że strona nie jest zaufana. Zmiana adresu na podany przez Pana Jurka rozwiązał problem
Aoschin
_____
_____
Posty: 341
Rejestracja: 27 sie 2019, 12:35

Re: Chome blokuje dostęp do strony

Post autor: Aoschin »

Dokładnie, zmiana adresu w zakładce rozwiązała temat
Pozdrawiam
Ao
ODPOWIEDZ