Dzień dobry
Przy obliczaniu współrzędnych wcięcia liniowego program nie oblicza "mp".Czy można liczyć w najbliższym czasie na taką możliwość?
aktualizacja
Re: aktualizacja
aktualizacja upd2013-07-01 - "zepsuła" transformację pomiedzy układami 2000-ULK . Aby zrobic transformację muszę sie cofac do upd2013-06-01.
Można by to poprawić przy najbliższej aktalizacji?
p.s. mam na mysli transformację współrzędnych
Można by to poprawić przy najbliższej aktalizacji?
p.s. mam na mysli transformację współrzędnych
Tak, jest to już poprawione, w piątek powinna się pojawić oficjalna aktualizacja.
Jeżeli zależy Pani na czasie, można pobrać wersję testową i zapisać do katalogu C-GEO - wtedy będzie ok.
Jeżeli zależy Pani na czasie, można pobrać wersję testową i zapisać do katalogu C-GEO - wtedy będzie ok.
Pozdrawiam Jurek B.
Witam
Po ostatniej(?) aktualizacji ,podczas włączania c-geo na ekranie lcd monitora komputerowego widać charakterystyczne mrugnięcie - jakby odświeżenie. Czy można to wyeliminować?
Po ostatniej(?) aktualizacji ,podczas włączania c-geo na ekranie lcd monitora komputerowego widać charakterystyczne mrugnięcie - jakby odświeżenie. Czy można to wyeliminować?
U mnie pojawia się przez ok. 2 sekundy czarny ekran. Ale nie kojarzę czy to jest akurat po ostatniej aktualizacji.