Opis krzyża
Opis krzyża
Zauważyłem, że opis krzyża siatki teraz wstawia się inaczej. Czy jest gdzieś możliwość ustawienia starego sposobu, który mi bardziej "wyglądał" na mapie? Czy można ustawić czcionkę opisu na kursywę?
P.S. Skąd w ogóle tka zmiana?
P.S. Skąd w ogóle tka zmiana?
Pozdrawiam
Re: Opis krzyża
Ktoś słusznie zauważył, że taki jest standard opisu siatki krzyży na mapach, tak myślałem, że inni mogą nie być zadowoleni - może jeśli będzie więcej reklamacji, wprowadzimy jakąś opcjonalność.
Pozdrawiam Jurek B.
witam,
kiedyś, dawno temu - optowałem za dzisiejszym sposobem opisywania krzyży. Choć dobrze by było, aby była opcja do opisywania ich.
kiedyś, dawno temu - optowałem za dzisiejszym sposobem opisywania krzyży. Choć dobrze by było, aby była opcja do opisywania ich.
pozdrawiam
arttiq
arttiq
Mi to w zasadzie aż tak nie przeszkadza i czy tak, czy inaczej to opis jest, ale ja zawsze zmieniam tą czcionkę na kursywę i teraz mam 2 razy więcej klikania (dwa napisy). Może dałoby się ustawić żeby opis ten był z automatu kursywą?
Pozdrawiam
Można, ale pytanie czy ktoś nie będzie protestował, że powinno być pismem prostym
- w zgodzie z rozporządzeniem.

Pozdrawiam Jurek B.
hahahaha, no tak - racja
zostaje tylko jakieś ustawienia w opcjach zamieścić...

Pozdrawiam
Witam czy po aktualizacji coś zmieniło się z opisem siatki krzyży, nie ma go u mnie pod prawym klawiszem na mapie 

Witam, musi Pan włączyć jakąś warstwę by była edytowalna, wtedy ta opcja pojawi się pod prawym klawiszem 

Pozdrawiam Jurek B.
To ja jeszcze podpowiem, że chyba musi być włączony podgląd krzyży (nie jako obiekty)
Pozdrawiam Rafał Kocierz
Działa jest ok, żadna z warstw nie była edytowalna mój błąd
, dzięki