brak ikonek po aktualizacji
brak ikonek po aktualizacji
Witam, czy u kogoś też po ostatniej aktualizacji zniknęły ikony lupek, ramki wydruku itp. w oknie drukowania z mapy ?
Re: brak ikonek po aktualizacji
Proszę rozciągnąć w dół to okno drukowania - może jest za bardzo pomniejszone.
Pozdrawiam Jurek B.
Rozciągałem w lewo prawo dół góra i nic. Sprawdzę jeszcze w domu na mniejszym monitorze, może kwestia skalowania.
Za pamięci jeszcze chciałem prosić o porządek w opcji "Drukowanie H:" w oknie "co drukować?" przy wydruku punktów z tabeli - o ile dla wysokości opcja rozumie wybór tak dla innych kodów urządzeń naziemnych nie rozumie tzn. nie drukują się wysokości dla pikiet o kodach np. zasuwy właz kratka itd.
Przykład:
Mam wpisane kody do punktów które są np. zasuwą włazem i chcę aby przy wydruku raportu wsp wstawiła się wysokość ale tylko do tych punktów które mają te kody. A tymczasem nie wstawia się żadna wysokość przy zaznaczonej tej opcji.
Dziękuję,
Za pamięci jeszcze chciałem prosić o porządek w opcji "Drukowanie H:" w oknie "co drukować?" przy wydruku punktów z tabeli - o ile dla wysokości opcja rozumie wybór tak dla innych kodów urządzeń naziemnych nie rozumie tzn. nie drukują się wysokości dla pikiet o kodach np. zasuwy właz kratka itd.
Przykład:
Mam wpisane kody do punktów które są np. zasuwą włazem i chcę aby przy wydruku raportu wsp wstawiła się wysokość ale tylko do tych punktów które mają te kody. A tymczasem nie wstawia się żadna wysokość przy zaznaczonej tej opcji.
Dziękuję,
Prawdopodobnie to nie punkty o kodach zasuw i włazów mają wysokości, ale punkty wysokościowe, które w tych obiektach są umieszczone. Żeby pomóc tu przydałby się kontakt z naszym serwisem - online moglibyśmy coś lepiej doradzić.Mam wpisane kody do punktów które są np. zasuwą włazem i chcę aby przy wydruku raportu wsp wstawiła się wysokość ale tylko do tych punktów które mają te kody. A tymczasem nie wstawia się żadna wysokość przy zaznaczonej tej opcji.
Dziękuję,
Pozdrawiam Jurek B.