Podgląd map google nie działa
Re: Podgląd map google nie działa
Wersja C-Geo aktualna, plik gm.exe taki jak u Pana, żadnych komunikatów, układ ustawiony poprawny. Po prostu po zaznaczeniu np. linii w oknie mapy i przejściu na okno z GM, program wyświetla podkład mapowy, ale próba przesunięcia mapy kończy się zawieszeniem.
zaktualizowałem biblioteki i skompilowałem na nowo - proszę podmienić na ten gm.exe w katalogu BIN i sprawdzić czy coś pomogło.
pozdrawiam
grzes
grzes
Niestety nie pomogło. Problem jest prawie na pewno po mojej stronie. Na innym komputerze, na innej licencji mapy googla działają normalnie.
Może ma Pan jakieś pomysły czy jakiekolwiek ustawienia systemu mogą wpływać na tą funkcję CGEO? Mogę spróbować jeszcze przeinstalować sam program, tutaj jednak pojawia się pytanie jak zrobić sobie kopię wszystkich ustawień, formularzy, symboli i innych?
Michał
Proszę może zadzwonić do nas na serwis - sprawdzimy ustawienia uprawnień i antywirusy, może coś Panu blokuje dostęp.kouczan pisze: ↑06 gru 2023, 07:27Niestety nie pomogło. Problem jest prawie na pewno po mojej stronie. Na innym komputerze, na innej licencji mapy googla działają normalnie.
Może ma Pan jakieś pomysły czy jakiekolwiek ustawienia systemu mogą wpływać na tą funkcję CGEO? Mogę spróbować jeszcze przeinstalować sam program, tutaj jednak pojawia się pytanie jak zrobić sobie kopię wszystkich ustawień, formularzy, symboli i innych?
Michał