Zapis do repozytorium...
Zapis do repozytorium...
Czy ktoś ma taki komunikat przy zapisie do repozytorium. U mnie w 99% przypadków wyskakuje taki komunikat. Ale są również zapisy bezproblemowe... Co mam "odblokować" żeby tego nie było?
- Załączniki
-
- rys4.jpeg (17.52 KiB) Przejrzano 4834 razy
Pozdrawiam
Zibi
Zibi
Re: Zapis do repozytorium...
Trzeba się połączyć zdalnie żeby znaleźć przyczynę
-To serve and protect-
Udało się wyjaśnić przyczynę? Mam to samo, a wszystkie zalecane ustawienia z cgeo Wiki mam zrobione (uprawniania do folderów, wykluczenie w windows Defender- inneg antywira nie mam). Kiedyś nawet połączyłem się zdalnie, ale nie znaleziono w czym problem.
Chyba udało się znaleźć i zlikwidować przyczynę problemu - proszę pobrać wersję testową i sprawdzić - powinno być już ok.
Pozdrawiam Jurek B.
wstępnie wygląda, że jest dobrze. Przy okazji testowego pliku zauważyłem, że wszystkie rozwijane okna z paska narzędziowego (Plik, tabela, mapa, opcje itd. oraz np. przycięcie mapy) zmieniły położenie na lewą stronę- do tej pory ich położenie było z prawej strony.
Hmm, u mnie menu się rozwijają po prawej stronie, to chyba efekt pochodzący spoza C-GEO
Pozdrawiam Jurek B.
Proszę pobrać ponownie wersję testową - zrobiliśmy zabezpieczenie związane z wersjami Windows.
Pozdrawiam Jurek B.