porównanie współrzędnych
porównanie współrzędnych
porównuję punkty i chciałbym w niektórych wierszach zamienić punkty w tabelach. Chcę zgrupować w jednej tabeli punkty do usunięcia. Czy jest taka możliwość i jak to zrobić? Czy i jak mogę w tabeli porównania zaznaczyć grupę punktów aby dokonać takiej zamiany?
Re: porównanie współrzędnych
Można tak zrobić dla pojedynczych wierszy - klawisz F5, albo funkcja pod prawym klawiszem myszki.
Pozdrawiam Jurek B.
Można dodać opcję wprowadzania swoich zmiennych do raportów z porównania współrzędnych ? Chciałbym dodać obręb i gminę
Sugeruję raczej wykorzystanie ustawień ogólnych - parametrów raportów, tam dodawać takie atrybuty. Może za jakiś czas dodamy możliwość edycji wzorców raportu w tym module.
Pozdrawiam Jurek B.
Dzień dobry.
Czy można by było dodać opcję "zaznacz w tabeli roboczej wszystkie punkty" z tabeli 1 i tabeli 2.
Czy można by było dodać opcję "zaznacz w tabeli roboczej wszystkie punkty" z tabeli 1 i tabeli 2.
W wersji testowej dodaliśmy opcję zaznaczenia w tabeli współrzędnych dla punktów z obu tabelek w module porównania.
Należy pamiętać, że zaznaczenie to jest realizowane w aktualnej tabeli roboczej projektu.
Należy pamiętać, że zaznaczenie to jest realizowane w aktualnej tabeli roboczej projektu.
Pozdrawiam Jurek B.
Dziękuję, właśnie o takie działania mi chodziło.