PYTANIE DO WLODARZY
Czy istnieje mozliwosc dodania do c-geo ukladu lokalnego miasta szczecin
wiem ze jest w module transformacji ale jak chce sie pobrac wms to trzeba karkolomne sztuczki wyczyniac zeby to wyszlo ?
PYTANIE DO UZYTKOWNIKOW SERWISU
Czy durzo nas jest walczascych dalej w ukladach lokalnych. Woku mnie wiekszosc jak nie wszystkie PODGiKi przeszly na 2000
mozna powiedziec planowo z poczatkiem 2o1o na Uklad 2ooo ale
MOGIK ma to w glebokim powazaniu i nie jest zainteresowany wogule taka zmiana. A szczeze powiem ze utrodnia to znaczaco zycie.
Walka z ciaglymi transformacxjami w GPS jest meczaca.
wpisujcie sie z MODGIKami i PODGIKami
UKLADY LOKALNE
UKLADY LOKALNE
Przepraszam wszystkich jestem dyslektykiem
Re: UKLADY LOKALNE
Spróbujemy to jakoś rozwiązaćCzy istnieje mozliwosc dodania do c-geo ukladu lokalnego miasta szczecin
wiem ze jest w module transformacji ale jak chce sie pobrac wms to trzeba karkolomne sztuczki wyczyniac zeby to wyszlo ?
Pozdrawiam Jurek B.
W Gdańsku układ lokalny "Gdańsk 70" ma się świetnie, a w geoportalu nie ma danych katastralnych. Wolne miasto. Przeliczenia z GPS - tylko przez osnowę, a to czasami spore wyzwanie.
Have a nice day
witam,
jak juz tyle ukladow lokalnych mamy, to czy jest mozliwosc dodania ukladu Grodziec w Legnicy?
pozdrawiam
Darek
jak juz tyle ukladow lokalnych mamy, to czy jest mozliwosc dodania ukladu Grodziec w Legnicy?
pozdrawiam
Darek
Ok, ale potrzebne są nam jego parametry, albo punkty dostosowania ze współrzędnymi w obu układach.
Pozdrawiam Jurek B.
witam,
pod adresem http://www.szczecinski.pl/pkt_dost_legn ... egnica.zip zamiescilem pkt'y dostosowania dla układu Grodziec w Legnicy
pozdrawiam
Darek
pod adresem http://www.szczecinski.pl/pkt_dost_legn ... egnica.zip zamiescilem pkt'y dostosowania dla układu Grodziec w Legnicy
pozdrawiam
Darek
w aktualnej wersji testowej w układach lokalnych jest pusto, przynajmniej przy zakładaniu tabeli lub zmianie układu dla tabeli. Przestały się wyświetlać lokalne numery sekcji na mapie
Have a nice day