Wpasowanie rastra

W tym dziale zamieszczamy informacje o nowych wtyczkach. Można tu uzyskać pomoc na temat działania wtyczek
marcinn
VIP
VIP
Posty: 1133
Rejestracja: 07 mar 2013, 11:52
Lokalizacja: oświęcim

Re: Wpasowanie rastra

Post autor: marcinn »

Zauważyłem, że przy obrocie o 200 gradów raster znika0- każdy inny kąt jest ok, ale przy obrocie o 200 nie widać go na mapie. Też tak macie?
Awatar użytkownika
FaFaL
Team
Team
Posty: 3135
Rejestracja: 11 lip 2005, 14:09
Lokalizacja: Opole..Kraków
Kontakt:

Re: Wpasowanie rastra

Post autor: FaFaL »

Tak już to ktoś zgłaszał, trzeba najpierw obrócić raster np w funkcji podglądu zdjęć w narzędziach Windowsa
Pozdrawiam Rafał Kocierz
marcinn
VIP
VIP
Posty: 1133
Rejestracja: 07 mar 2013, 11:52
Lokalizacja: oświęcim

Re: Wpasowanie rastra

Post autor: marcinn »

FaFaL pisze: 27 kwie 2024, 15:19 Tak już to ktoś zgłaszał, trzeba najpierw obrócić raster np w funkcji podglądu zdjęć w narzędziach Windowsa
Na razie tak to rozwiązuje, ale da się to poprawić?
ODPOWIEDZ