Na serwerze jest nowsza wersja w ktorej dodane zostały opcje:
- kopiuj/wklej w oknie danych osoby przy działce
- import punktów (na zakładce Punkty w pracy geodezyjnej) z plików tekstowych, xls i wklejanie ze schowka
To będzie ostatnia wersja testowa.
Mozna juz zamawiac program w wersji komercyjnej. W tej wersji nie wymaga on już połączenia z internetem przy starcie.
Ceny będą niestety wyższe niż zakładaliśmy:
- dla użytkowników C-Geo 400 zł
- dla osób nie posiadających licencji C-Geo 600 zł
ceny netto
Ponieważ w tym wątku padła obietnica niższych cen, to przez pierwszy miesiąc (do 18 lipca) obowiązywać będzie 50% rabat - co umożliwi zakup po cenie jaką obiecywaliśmy wcześniej.
Program będzie również objęty (nieobowiązkową) opłatą za dostęp do aktualizacji. Pierwszy rok bezpłatnie, przedłużenie dostępu do aktualizacji na kolejny rok 49 zł dla użytkowników C-Geo i 99 zł dla pozostałych osób (ceny netto).
Licencja na program nie będzie ograniczona co do liczby stanowisk - po zakupie można go instalować na wszystkich stanowiskach komputerowych będących własnością firmy.
Link do formularza zamówienia: http://softline.xgeo.pl/index.php/component/jforms/9/82
GeoOrganizer już w sprzedaży
GeoOrganizer już w sprzedaży
-To serve and protect-
Re: GeoOrganizer już w sprzedaży
Zakupiłem już (Faktura 1976/C/2014). Jak dostanę wersję komercyjną i czy roboty, które mam zapisane nie znikną?
Janek B.
Janek B.
Re: GeoOrganizer już w sprzedaży
Plik licencji (geo.lic) zaraz zostanie wysłany mailem, wystarczy go umieścić w katalogu programu, nie ma to wpływu na bazę.janek pisze:Zakupiłem już (Faktura 1976/C/2014). Jak dostanę wersję komercyjną i czy roboty, które mam zapisane nie znikną?
Janek B.
Pozdrawiam Jurek B.