korespondencja
korespondencja
program nie dodaje osób z działek do korespondencji (ostatnia wersja testowa)
Re: korespondencja
W obecnej wersji testowej działa to poprawnie. Proszę jeszcze sprawdzić czy ustalony jest status działki (przedmiot prac/działka sąsiednia)
- Załączniki
-
- Przechwytywanie.PNG (53.67 KiB) Przejrzano 7887 razy
Pozdrawiam Jurek B.
po zainstalowaniu nowej wersji testowej jest OK
Witam!
Chciałem w końcu się dowiedzieć kiedy będzie dostępny prawidłowy formularz potwierdzenia odbioru. Przed aktualizacją programu miałem przerobiony formularz zwrotki który działał. Po aktualizacji nie mogę wydrukować prawidłowo tego formularza. Obecnie siedzę nad edycją formularza cały dzień, aby dostosować go do prawidłowego formatu zwrotki 101x160 mm i nic mi nie wychodzi. Nie wiem skąd wzięliście rozmiar 130x830 mm.
Chciałem w końcu się dowiedzieć kiedy będzie dostępny prawidłowy formularz potwierdzenia odbioru. Przed aktualizacją programu miałem przerobiony formularz zwrotki który działał. Po aktualizacji nie mogę wydrukować prawidłowo tego formularza. Obecnie siedzę nad edycją formularza cały dzień, aby dostosować go do prawidłowego formatu zwrotki 101x160 mm i nic mi nie wychodzi. Nie wiem skąd wzięliście rozmiar 130x830 mm.
PrzemekN
Witam
Zawsze taki wzór był (być może nie jest ona taka jak trzeba, ale nikt nie zgłaszał ...). W edycji zwrotki można zapisać lub wczytać wcześniej zapisany szablon zwrotki. Jak mi Pan wyśle taki wzór to mogę go dołączyć do programu
Zawsze taki wzór był (być może nie jest ona taka jak trzeba, ale nikt nie zgłaszał ...). W edycji zwrotki można zapisać lub wczytać wcześniej zapisany szablon zwrotki. Jak mi Pan wyśle taki wzór to mogę go dołączyć do programu
-To serve and protect-
-
- ___
Czy można zrobić eksport adresatów z GeoOrganizera do któregoś z formatów Poczty Polskiej?
- Załączniki
-
- kpoczta.jpg (122.02 KiB) Przejrzano 7655 razy
W wersji testowej dodane:
Z tym że PP ma oddzielne kolumny na numer adresowy i nie wiem czy przejdzie przyklejony do ulicy.
pozdrawiam
grzes
grzes