GeoOrganizer - baza obrębów
GeoOrganizer - baza obrębów
Czy jest możliwość naprawy bazy obrębów w taki sposób by w kolumnie "gmina i powiat" przy wyborze miasta była literka M. (nazwa miasta), tak jak jest w c-geo?
baza obrębów geoorganizera
baza obrębów z c-geo.- Załączniki
-
- baza obrebow geoorganizer.jpg (213.16 KiB) Przejrzano 6117 razy
Re: GeoOrganizer - baza obrębów
baza obrębów c-geo
Proszę spróbować kliknąć "Aktualizuj" - oba programy działają teraz z tą samą bazą, więc aktualizacja powinna pomóc.
Tylko wcześniej musiałby Pan zaktualizować GeoOrganizer, bo widzę na zrzucie, że nie ma Pan opcji aktualizacji w oknie wyboru teryt.
Tylko wcześniej musiałby Pan zaktualizować GeoOrganizer, bo widzę na zrzucie, że nie ma Pan opcji aktualizacji w oknie wyboru teryt.
pozdrawiam
grzes
grzes
Witam. Dobrze jest pobierana następująca jednostka ewidencyjna:
woj: małopolskie, powiat oświęcimski gmina Kęty.
Przy wyborze miasta jest okej Kęty - miasto, ale przy wyborze mniejszych wiosek wyskakuje jednostka Kęty Gmina. W urzędzie doczepili mi się ,że ma być Kęty - obszar wiejski
Przy wyborze miasta jest okej Kęty - miasto, ale przy wyborze mniejszych wiosek wyskakuje jednostka Kęty Gmina. W urzędzie doczepili mi się ,że ma być Kęty - obszar wiejski
Zmienimy i w kolejnym poście damy znać, kiedy będzie można zaktualizować bazę obrębów.pomiar pisze: ↑15 kwie 2020, 08:27 Witam. Dobrze jest pobierana następująca jednostka ewidencyjna:
Można zaktualizować bazę obrębów, zmiana już jest dostępna.pomiar pisze: ↑15 kwie 2020, 08:27 Witam. Dobrze jest pobierana następująca jednostka ewidencyjna:
Bardzo dziękuję, wszystko działa.