kompletowanie operatu

aplikacja do zarządzania robotami geodezyjnymi
KZibi
____
____
Posty: 199
Rejestracja: wtorek, 8 sierpnia 2006, 19:17

Re: kompletowanie operatu

Post autor: KZibi »

Jurek B. pisze: wtorek, 20 kwietnia 2021, 11:40 Nikt z Państwa nie napisał, że dotyczyło to przypadku umieszczania w zakładce Operat jednocześnie kilku dokumentów zaznaczonych w zakładce Dokumenty...
To właśnie wtedy był problem - programista już to poprawił w testowej instalacji GeoOrganizera.
Ok Dzięki :)
janek
______
______
Posty: 598
Rejestracja: poniedziałek, 21 marca 2005, 19:37

Re: kompletowanie operatu

Post autor: janek »

Jak dokonać aktualizacji w przypadku uruchamiania Operatu elektronicznego z poziomu C-geo?
Janek B.
Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 7010
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: kompletowanie operatu

Post autor: Jurek B. »

janek pisze: środa, 21 kwietnia 2021, 09:42 Jak dokonać aktualizacji w przypadku uruchamiania Operatu elektronicznego z poziomu C-geo?
Janek B.
Poczekać do aktualizacji C-GEO na koniec kwietnia, albo zainstalować testowy GeoOrganizer, zmienić nazwę geoorganizer.exe na eoperat.exe i zapisać do C-GEO/operat
Pozdrawiam Jurek B.
janek
______
______
Posty: 598
Rejestracja: poniedziałek, 21 marca 2005, 19:37

Re: kompletowanie operatu

Post autor: janek »

Dziękuję i pozdrawiam
Janek B.
ODPOWIEDZ