Geo Organizer - Problem z polskimi znakami

aplikacja do zarządzania robotami geodezyjnymi
pomiar
____
____
Posty: 237
Rejestracja: piątek, 12 lipca 2019, 17:43
Lokalizacja: Wadowice
Kontakt:

Geo Organizer - Problem z polskimi znakami

Post autor: pomiar »

Witam. Przy kopiowaniu danych z szablonu z GeoOrganizera do C Geo polskie znaki zamieniają się na symbole np. Ł na jakieś pokrętne l.
Mamy wygenerowana mapę i wrzucamy ją przec ctrl+c ctrl+v do rtf w C Geo i tam występuję problem. Wcześniej wszystko było okej
Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 7148
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: Geo Organizer - Problem z polskimi znakami

Post autor: Jurek B. »

Witam, niestety nic z tego nie rozumiem - najlepiej zadzwonić do serwisu - wtedy pomożemy online.
Pozdrawiam Jurek B.
maciekwu
VIP
VIP
Posty: 1018
Rejestracja: czwartek, 31 marca 2005, 19:17

Re: Geo Organizer - Problem z polskimi znakami

Post autor: maciekwu »

przy pobieraniu informacji z GeoOrganizera przy powiązaniu z C-geo jest problem z kodowaniem polskich znaków. W polu opis w C-geo polskie znaki się "krzaczą"
Awatar użytkownika
Wojtek P.
Team
Team
Posty: 880
Rejestracja: wtorek, 8 lutego 2005, 09:35

Re: Geo Organizer - Problem z polskimi znakami

Post autor: Wojtek P. »

Podobnie jak powyżej. kontakt z serwisem
-To serve and protect-
ODPOWIEDZ