Metryka pracy

aplikacja do zarządzania robotami geodezyjnymi
Aoschin
____
____
Posty: 175
Rejestracja: wtorek, 27 sierpnia 2019, 12:35

Metryka pracy

Post autor: Aoschin »

Można dodać do Metryki obsługę pól użytkownika?

Chcę drukować opisy na teczki, a że chcę zautomatyzować jakie dane mają się tam wyświetlać w zależności od roboty, to potrzebuję mieć to w fr3 - stąd Metryka, a nie zwykły dokument z szablonu.

Z góry dzięki!
Pozdrawiam
Ao
Awatar użytkownika
grzes
Team
Team
Posty: 2651
Rejestracja: piątek, 18 marca 2005, 23:01

Re: Metryka pracy

Post autor: grzes »

Powinno działać:
[dane_xxx] gdzie xxx to nazwa pola użytkownika
pozdrawiam
grzes
Aoschin
____
____
Posty: 175
Rejestracja: wtorek, 27 sierpnia 2019, 12:35

Re: Metryka pracy

Post autor: Aoschin »

Działa jak złoto, dziękuję uprzejmie :D
Pozdrawiam
Ao
ODPOWIEDZ