problem z tworzeniem operatu
problem z tworzeniem operatu
Pojawił się problem przy tworzeniu operatu. Z zakładki "dokumenty dołączone do pracy" nie mogę podglądnąć dokumentów pdf Adobe zgłasza błąd
Wcześniej nie miałem takiego przypadku
po przesłaniu takiego dokumentu do operatu przy tworzeniu operatu powstają różne błędy. Ten pdf nie wczytuje się natomiast powstają puste strony lub poprzedzający dokument powiela się.Wcześniej nie miałem takiego przypadku
Re: problem z tworzeniem operatu
Z jakiego źródła powstały te dokumenty, których Adobe nie może otworzyć? Proszę ewentualnie przesłać do nas taki przykładowy dokument.
Pozdrawiam Jurek B.
Analizowałem i chyba znalazłem powód. Organizer zmienił sobie ścieżkę do katalogu "dokumenty". Prawdopodobnie (nie do sprawdzenia) po ostatniej aktualizacji. Przekopiowałem dokumenty do katalogu Organizer\dokumenty i teraz te dokumenty są prawidłowo odczytywane. Sprawdzałem w konfiguracji serwera i tam jest ustawiona ścieżka do innego katalogu , który ustawiłem i tam przechowywałem dokumenty. Muszę to jeszcze posprawdzać.
Po ostatniej aktualizacji jest jakiś problem przy zmianie kolejności dokumentów do operatu
Have a nice day
Ten błąd jest od dłuższego czasu - tylko nie możemy go namierzyć. Powalczyłem dziś jeszcze i mam prośbę o test:
- poprawiony setup GO
- poprawiony moduł eoperat (do podmiany w katalogu c-geo/operat)
Jeśli ktoś miał problemy z błędem jaki pojawiał się przy dodawaniu plików PDF do zakładki Operat to też prosiłbym o sprawdzenie tych wersji.
- poprawiony setup GO
- poprawiony moduł eoperat (do podmiany w katalogu c-geo/operat)
Jeśli ktoś miał problemy z błędem jaki pojawiał się przy dodawaniu plików PDF do zakładki Operat to też prosiłbym o sprawdzenie tych wersji.
pozdrawiam
grzes
grzes
Od zainstalowania aktualizacji z 18 marca nie można zmieniać kolejności dodanych plików w operacie...
Pozdrawiam
Zibi
Zibi
... a właściwie to pliki się "przesuwają" na liście ale dopiero po wyjściu z programu. I pytanie: jak "na stałe" zmienić kolejność kolumn w zakładce operat?
Pozdrawiam
Zibi
Zibi
A zaktualizował Pan plik operat.exe jak pisał Grześ jeden post wyżej?
Pozdrawiam Jurek B.
Po pobraniu testowego pliku operat.exe do C-GEO (lub instalacji GeoOrganizera) do których Grześ podał linki cztery posty wyżej, powinno już działać zapamiętywanie kolejności kolumn w zakładce Operat. Ponadto na życzenie jednego z użytkowników wprowadziliśmy tam możliwość przenoszenia położenia zaznaczonych dokumentów w zakładce Operat.
Pozdrawiam Jurek B.
Teraz już tak... Nie instalowałem setup go ponieważ jest tam zbyt wiele rodzajów licencji a nie wiem jaką ja posiadam i nie chcę czegoś zepsuć. Wgrałem jedynie moduł eoperat i wydaje się, że na razie jest ok. Pozdrawiam...
Pozdrawiam
Zibi
Zibi