Dzień dobry.
Dwa pytania :
1. Dlaczego po wyłączeniu GO i ponownym uruchomieniu nie zachowuje się poprzednio zdefiniowany układ kolumn?
2. Jak wyłączyć okno logowania do programu?
GO widok kolumn
GO widok kolumn
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pytając wstydzisz się tylko raz, nie wiedząc wstydzisz się przez resztę życia.
Re: GO widok kolumn
Dzień dobry, u mnie kolejność i widoczność kolumn się zachowuje po restarcie.
Czy ma Pan aktualnego GeoOrganizera, czy może to wersja sprzed ponad dwóch lat?
Co do logowania, to można ustawić pusty login i puste hasło, wtedy wystarczy potwierdzenie przez Enter okna logowania. Nie wiem czy progamista może zrobić tak, by okno logowania w ogóle się nie pojawiało, ale ze względów bezpieczeństwa (np. sławne RODO), byłbym przeciwny.
Czy ma Pan aktualnego GeoOrganizera, czy może to wersja sprzed ponad dwóch lat?
Co do logowania, to można ustawić pusty login i puste hasło, wtedy wystarczy potwierdzenie przez Enter okna logowania. Nie wiem czy progamista może zrobić tak, by okno logowania w ogóle się nie pojawiało, ale ze względów bezpieczeństwa (np. sławne RODO), byłbym przeciwny.
Pozdrawiam Jurek B.
Dzień dobry.
Zainstalowana wersja z 19-06-2018. Przeinstalowana dzisiaj, dla pewności, i w dalszym ciągu nie zapamiętuje kolumn.
Co do okna logowania to faktycznie GO zawiera dane osobowe i może ktoś się przyczepić z RODO.
Zainstalowana wersja z 19-06-2018. Przeinstalowana dzisiaj, dla pewności, i w dalszym ciągu nie zapamiętuje kolumn.
Co do okna logowania to faktycznie GO zawiera dane osobowe i może ktoś się przyczepić z RODO.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najlepiej skontaktować się z naszym serwisem - pomożemy rozpoznać przyczynę braku zapisu ustawień.
Pozdrawiam Jurek B.