Witam,
czy jest techniczna możliwość wprowadzenia exportu punktów zassanych z SWDE w GO do tabeli C-geo.
lub chociaż export do pliku TXT.
export punktów z GO do c-geo
export punktów z GO do c-geo
pozdrawiam
arttiq
arttiq
Re: export punktów z GO do c-geo
W setupie testowym (/viewtopic.php?f=517&t=10470) dodałem opcje:
pozdrawiam
grzes
grzes
Zauważyłem, że usuwanie punktów działa tylko dla jednego, aktualnie podświetlonego. Przydała by się możliwość usuwania jednocześnie wszystkich zaznaczonych, zaś przy zaznaczaniu możliwość zaznaczenia hurtowo wszystkich punktów, lub/i wybranych, poprzez shift albo LPM, jak w tabeli c-geo.
Niestety, przez przypadek zaczytałem punkty z pliku glm, gdzie była granica całego obrębu, około 4000 punktów.
Kasowanie pojedynczych punktów to bardzo żmudne zajęcie. Tym bardziej że każdy usuwany punkt trzeba potwierdzić.
Niestety, przez przypadek zaczytałem punkty z pliku glm, gdzie była granica całego obrębu, około 4000 punktów.
Kasowanie pojedynczych punktów to bardzo żmudne zajęcie. Tym bardziej że każdy usuwany punkt trzeba potwierdzić.
Have a nice day
To usuwanie jakos chyba wogole nie dziala. W wersji testowej dodalem multiselect i usuwanie (klawisz Del) wszystkich zaznaczonych.
Tylko uwaga: troche rozgrzebany mam ten projekt i na pewno wymagana jest aktualizacja serwera bo doszly nowe pola zwiazane z ewidencją czasu pracy.
Tylko uwaga: troche rozgrzebany mam ten projekt i na pewno wymagana jest aktualizacja serwera bo doszly nowe pola zwiazane z ewidencją czasu pracy.
pozdrawiam
grzes
grzes