Formularze mapa w tle
Formularze mapa w tle
Witam, ponawiam prośbę o ustawienie mapy w tle przy drukowaniu z formularzy aby wyświetlała się nie tylko wtedy kiedy jest ustawiona na 100%, ale również w zakresie 1-99%, tak jak ma to miejsce w przypadku drukowania bezpośrednio z okna mapy/tabeli. Dziękuje.
Re: Formularze mapa w tle
U mnie jest ok. Proszę zadzwonić na serwis "wewnętrzny 5" to połączymy się zdalnie
-To serve and protect-
-
- ____
Witam.
A dlaczego mi się nie drukuje mapa ustawiona w tle?
A dlaczego mi się nie drukuje mapa ustawiona w tle?
Witam
proszę by użytkownicy kontaktowali się bezpośrednio z naszym serwisem telefonicznie gdy potrzebują pomocy. W taki sposób najszybciej możemy pomóc.
Pozdrawiam Jurek B.
pytanie do Twórców: czy da się wydrukować mapę w tle? Jest jakaś opcja widoczność tła (ustawiona domyślnie na 10%) ale nawet jak ustawię na 100% to nic nie drukuje.
Nie ma problemów z wydrukiem mapy w tle. Na drukarce typu Microsoft Print to PDF lub np. PDFCreator można drukować do PDF mapę w tle przy różnych wartościach przeźroczystości. Ograniczenia są przy wbudowanej drukarce PDF gdzie mapa w tle musi mieć intensywność 100%.
Pozdrawiam Rafał Kocierz
U mnie PDF Creator daje radę na wydruku z okna mapy w zakresie 1-100%, ale już na wydruku z formularzy drukuje tylko na 100%, poniżej nie drukuje. Natomiast wbudowana drukarka drukuje zawsze i wszędzie w zakresie 1-100%