Ostatnia wersja programu, z której mogę zaimportować w miarę komfortowo dane z GEOINFO to wersja z 25.02.2014. Aby ruszył import muszę wykonać restart programu!
Wszystkie następne wersje z udogodnieniami nie umożliwiają takiego importu, nawet po restarcie.
Czy macie podobne problemy?
Import z GEOINFO
Import z GEOINFO
pozdrawiam
fancegeo
fancegeo
Re: Import z GEOINFO
Potwierdzam, u mnie się to samo dzieje.
A próbowali Panowie zrobić to przez okno z listą projektów ? Rozwijamy mój komputer... i dochodzimy do pliku giv, klikamy na niego prawą myszą i dajemy import ?
Pozdrawiam Rafał Kocierz
Niestety propozycja działa jedynie dla pliku z dnia 25.02.2014 na najnowszych plikach c-geo8.exe w dalszym ciągu komunikat "File not foud. To see what date the error report contains..."FaFaL pisze:A próbowali Panowie zrobić to przez okno z listą projektów ? Rozwijamy mój komputer... i dochodzimy do pliku giv, klikamy na niego prawą myszą i dajemy import ?
pozdrawiam
fancegeo
fancegeo
Podczas importu proszę odznaczyć funkcję dostosowania do kodów mapy zasadniczej - brakuje pliku przekodowań który pewnie będzie dopiero udostępniony z wersją oficjalną.
Jedno mnie zawsze niepokoi: Dlaczego po imporcie z GIV zamiast nazwy programu w belce górnej programu pojawia się Error ?
Jedno mnie zawsze niepokoi: Dlaczego po imporcie z GIV zamiast nazwy programu w belce górnej programu pojawia się Error ?
Pozdrawiam Rafał Kocierz