Baza aktów prawnych
Baza aktów prawnych
Witam. U mnie nie widać okna z bazą ani po F3, ani po naciśnięciu ikonki. Gdzieś to okno się ukrywa, czy źle się pobrała i stalka.?.
Re: Baza aktów prawnych
Witam, coś musiało w kompilacji aktualizacji wyciąć ten moduł. Proszę pobrać instalację programu i zainstalować, będzie dostępny moduł, a aktualizację poprawimy dzisiaj.
Pozdrawiam Jurek B.
Czy można dodać opcję ulubione akty prawne. Często szukam tych samych aktów prawnych i chciałbym żeby wyświetlały się one na samym początku listy.
Jest taka możliwość:
- Załączniki
-
- Zrzut ekranu 2025-10-22 114411.jpg (156.64 KiB) Przejrzano 13092 razy
Pozdrawiam Jurek B.
czy byłaby możliwość dodania funkcji kopiowania nazwy ustawy/rozporządzenia z dziennikiem ustaw ( Ustawa a dnia 17.maja 1989r. - Prawo Geodezyjne i Kartograficzne - Dz. U. 2025 poz. 1151 ze zmian.) do cytowania w protokołach czy innych pismach.
pozdrawiam
arttiq
arttiq
Jest pod prawym klawiszem myszki - "Kopiuj do schowka" i w ikonce "Kopiuj"
Pozdrawiam Jurek B.
Czy dla bazy aktów prawnych działa targowanie po charakterystycznych hasłach ? bo wydaje mi sie że nie działa, a przydało by się dodać do paru rozporządzeń i ustaw skrócone nazwy ustaw.
Szukanie po zdefiniowanych słowach kluczowych działa, ale nie ma obecnie możliwości wprowadzania i zapamiętywania własnych (użytkownika) słów kluczowych. Jeśli to się da zrobić, wprowadzimy.
Pozdrawiam Jurek B.
Bo mam wrażenie, że aktualnie wyszukiwanie działa na zasadzie odszukiwania po dokładnej nazwie.. np. Wpisując Rozp ewid .. nie pojawia się rozporządzenie o ewidencji .. a takie coś były by naprawdę super .. jak w google - choć zdaję sobie sprawę, że google działa na trochę innej zasadzie uzbrojone w popularność wyszukiwania, AI itp
Strona główna softline