Witam, jak najlepiej poradzić sobie z zgłoszeniami, które mają kilka etapów prac w GO ?
Przykład mam mapę do celów projektowych z ustaleniem przebiegu granic i I etap to ustalenie ,a II to mdcp.
W GO mam teraz dużo dokumentów ,które musza być w I etapie ,ale nie będą w II i na odwrót.
Można byłoby dodać funkcję zaznaczanie kilku dokumentów i przypisaniu im np ETAP I i w Dokumenty dołączone do pracy wyświetlanie ETAP I , ETAP II i dopiero jak to kliknę to wyświetlają się dokumenty z danego etapu. (Oczywiście prace nie etapowane zostają bez zmian )
Geo Organizer Grupowanie - etapowanie
Re: Geo Organizer Grupowanie - etapowanie
Witam,
najlepiej przy dodawaniu pierwszego dokumentu zdefiniować grupy dokumentów (1): Etap 1, Etap 2...
Potem kolejne dodawane dokumenty przypisywać do nich i np. włączyć wyświetlanie dokumentów w grupowaniu (2):
najlepiej przy dodawaniu pierwszego dokumentu zdefiniować grupy dokumentów (1): Etap 1, Etap 2...
Potem kolejne dodawane dokumenty przypisywać do nich i np. włączyć wyświetlanie dokumentów w grupowaniu (2):
- Załączniki
-
- Zrzut ekranu 2025-03-24 104843.jpg (217.04 KiB) Przejrzano 8363 razy
Pozdrawiam Jurek B.
Przy próbie grupowania plików, pliki które są tworzone w GO są grupowane w osobnym folderze a pliki zewnętrzne osobno.
- Załączniki
-
- 22222.jpg (12.64 KiB) Przejrzano 1267 razy
-
- 1111.jpg (34.5 KiB) Przejrzano 1267 razy
Jedyny pomysł jaki mi przychodzi do głowy to taki, że któraś nazwa grupy "Etap 1" ma dodatkową spację na końcu, tzn. czymś ten nazwy się różnią.
pozdrawiam
grzes
grzes
Strona główna softline