Witam
Jest problem z transmisją wyników pomiaru z niwelatora Sokkia SDL30M.
W najnowszej wersji programu CGEO transmisja z niwelatora odbywa się bez zastrzeżeń do momentu gdy chcemy wczytać plik dziennika niwelacji z obserwacjani pomiaru, po prostu go niema, nie został zapisany na dysku.
Nie wiem w której wersji pojawił się ten problem.
Proszę o pilne usunięcie tej usterki.
Z powazaniem.
AM
Niwelacja techniczna: kłopot z transmisja z niwelatora
Witam
Proszę sprawdzić transmisję ze Sprintera w różnych wariantach - trochę ich musieliśmy dodać ze względu na zmiany jakich dokonuje Leica w oprogramowaniu Sprintera. Obecnie są do wyboru takie:
- Transmisja Leica Sprinter (nowy format)
- Transmisja Leica Sprinter GSI
Gdyby nadal były jakieś problemy - proszę o wysłanie pliku transm.log po transmisji z katalogu C-GEO7/BIN
Proszę sprawdzić transmisję ze Sprintera w różnych wariantach - trochę ich musieliśmy dodać ze względu na zmiany jakich dokonuje Leica w oprogramowaniu Sprintera. Obecnie są do wyboru takie:
- Transmisja Leica Sprinter (nowy format)
- Transmisja Leica Sprinter GSI
Gdyby nadal były jakieś problemy - proszę o wysłanie pliku transm.log po transmisji z katalogu C-GEO7/BIN
Pozdrawiam Jurek B.
Holender - przepraszam - ostatnio u nas na tapecie były Leici
Więc tak - SDL- Sokkia - nic nie mogę złego na jej temat napisać - nie zmienialiśmy od dość dawna w jej zakresie.
Tu również potrzebny będzie nam plik - znaleźć go można podobnie jak dla Sprintera - proszę wysłać na softline@geo.pl
Więc tak - SDL- Sokkia - nic nie mogę złego na jej temat napisać - nie zmienialiśmy od dość dawna w jej zakresie.
Tu również potrzebny będzie nam plik - znaleźć go można podobnie jak dla Sprintera - proszę wysłać na softline@geo.pl
Pozdrawiam Jurek B.