Drobne problemy, sztuk 3
Drobne problemy, sztuk 3
1.[ Legenda ] - funkcja { Usuń folder z zawartością } - ładnie usuwa warstwy ale folder pozostaje.
2.[ Lista projektów ] - funkcja {Zmiana nazwy} powinna chyba uwzględniać katalog „nazwa.zad” oraz plik „INI” tabeli, teraz jest generowany nowy bez opisów.
3.[ Tabela ] - przy { sortowaniu po zaznaczonych } grupy punktów użycie funkcji { zaznacz odwrotnie } kończy się CPU 100% i amen albo nieprawidłowo działa dla małych sampli. (Win7.prof, XP)
2.[ Lista projektów ] - funkcja {Zmiana nazwy} powinna chyba uwzględniać katalog „nazwa.zad” oraz plik „INI” tabeli, teraz jest generowany nowy bez opisów.
3.[ Tabela ] - przy { sortowaniu po zaznaczonych } grupy punktów użycie funkcji { zaznacz odwrotnie } kończy się CPU 100% i amen albo nieprawidłowo działa dla małych sampli. (Win7.prof, XP)
pozdrawiam
wini
wini
Re: Drobne problemy, sztuk 3
Wygląda dobrze.. {zaznacz odwrotnie} coś mi fika jeszcze na dużej tabeli ale na „nowej” OK, popatrzę jeszcze.
Tak informacyjnie do 'instalatora C-GEO', w „czystym Win7” brakuje po instalacji msvcr71.dll i msvcp71.dll dla funkcji eksportu do rastra (geotifcp).
Tak informacyjnie do 'instalatora C-GEO', w „czystym Win7” brakuje po instalacji msvcr71.dll i msvcp71.dll dla funkcji eksportu do rastra (geotifcp).
pozdrawiam
wini
wini
sprawdziłem w najnowszym instalatorze z naszego www - są te pliki (aktualizowaliśmy setup.exe około tydzień temu)Tak informacyjnie do 'instalatora C-GEO', w „czystym Win7” brakuje po instalacji msvcr71.dll i msvcp71.dll dla funkcji eksportu do rastra (geotifcp).
Pozdrawiam Jurek B.
podepne sie pod starszy temat. craster mi dzialal i nagle przestal. wyje o bilbioteke msvcr71. z dll-files.com nic nie moge pobrac. cos u nich nie tak. czyscilem rastar a teraz nie ma jak go zapisac . reinstalacja nic nie dala. mozna jakos temu zaradzic ?
macie jakies pewne zrodlo tego dll-a ?
macie jakies pewne zrodlo tego dll-a ?
Proszę rozpakować i wgrać od C-GEO /BIN
- Załączniki
-
- msvcr71.zip
- (176.84 KiB) Pobrany 49 razy
-To serve and protect-
jest polowiczny sukces, tylko jeszcze woła o msvcp71.dll