Błędny raport rozliczenia użytków 2015

Pytania dotyczące obsługi programu C-Geo V8 i kolejnych edycji
Robert71
____
____
Posty: 102
Rejestracja: 03 lut 2015, 19:33

Błędny raport rozliczenia użytków 2015

Post autor: Robert71 »

Od ostatniej aktualizacji w błędny sposób tworzona jest tabela raportu użytków w działkach. Zdublowana kolumna. Zdjęcie w załączeniu
Załączniki
zrzut uzytki.jpg
zrzut uzytki.jpg (209.88 KiB) Przejrzano 810 razy
Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 8250
Rejestracja: 16 lut 2005, 20:25

Re: Błędny raport rozliczenia użytków 2015

Post autor: Jurek B. »

U mnie ten raport jest poprawny, generuje go Pan w: Obliczenia-Obliczenie powierzchni-Rozliczenie użytków 2015?
U mnie wynik jest taki:
Załączniki
Zrzut ekranu 2024-06-06 111547.png
Zrzut ekranu 2024-06-06 111547.png (20.35 KiB) Przejrzano 802 razy
Pozdrawiam Jurek B.
Robert71
____
____
Posty: 102
Rejestracja: 03 lut 2015, 19:33

Re: Błędny raport rozliczenia użytków 2015

Post autor: Robert71 »

Tak Obliczenie powierzchni->Rozliczenie użytków 2015->Powierzchnie wyrównane.
Mam dwie kolumny powierzchni działki: "Pow.dz. ew. i Pow.dz. zr. " Może tu jest problem?
Załączniki
błąd.jpg
błąd.jpg (78.85 KiB) Przejrzano 695 razy
Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 8250
Rejestracja: 16 lut 2005, 20:25

Re: Błędny raport rozliczenia użytków 2015

Post autor: Jurek B. »

Najlepiej skontaktować się z naszym serwisem w poniedziałek.
Pozdrawiam Jurek B.
janek
______
______
Posty: 611
Rejestracja: 21 mar 2005, 18:37

Re: Błędny raport rozliczenia użytków 2015

Post autor: janek »

U mnie jest to samo
Ja się kontaktowałem i podmieniłem wskazany przez serwis plik, ale dalej jest tak jak było, czyli tak jak na załączonym przez Roberta 71 obrazku
Damian
Team
Team
Posty: 103
Rejestracja: 12 lis 2019, 09:09

Re: Błędny raport rozliczenia użytków 2015

Post autor: Damian »

janek pisze: 12 cze 2024, 09:12 U mnie jest to samo
Ja się kontaktowałem i podmieniłem wskazany przez serwis plik, ale dalej jest tak jak było, czyli tak jak na załączonym przez Roberta 71 obrazku
Szablon raportu był poprawiony w okolicach 15 maja - należy pobrać plik testowy cgeo8.exe ze strony https://softline.geo.pl/index.php/aktualizacje i podmienić go w główny folderze c-geo. Jeśli problem dalej będzie występował to proszę o kontakt telefoniczny z serwisem (np 504 289 110)
pozdrawiam
Damian M.
ODPOWIEDZ